Om mig

Om mig

Jeg har arbejdet 28 år som autoriseret ergoterapeut i hjemmeplejen i Vejle kommune. De seneste 12 år var jeg også arbejdsmiljørepræsentant.

I maj 2021 valgte jeg at opsige mit job, fordi jeg ville prøve livet som selvstændig. Jeg har længe været optaget af at forbedre arbejdsmiljøet i hjemmeplejen, og så en mulighed for at være med til at sikre arbejdsmiljøet hos BPA-borgere. Derfor har jeg stiftet MB ergonomi.

Jeg har selv oplevet, hvor presset hjemmeplejen er på tid og personale. Derfor er jeg optaget af være med til at frigøre tid, ved at gøre de borgere selvhjulpne, som kan det. På den måde bliver der flere varme hænder og mere kvalitetstid til dem, der virkelig har brug for hjælp.

Det er meget vigtigt for mig at være imødekommende og levere den bedste indsats, hvor borgeren er i centrum og vi har et fælles mål for, hvor vi skal hen sammen. Jeg gør meget ud af at sætte mig præcist ind i borgerens situation og finde ind til kernen af problemet. Jeg insisterer på at gøre tingene ordentligt, og at mine klienter kan regne med det, jeg siger. Og så gør det jo ikke noget, hvis vi samtidig kan have det hyggeligt og sjovt sammen.

Jeg har arbejdet med mange forskellige patientkategorier indenfor ældreområdet bl.a. hjerneskader, sclerose, ALS, dysfagi, demens, parkinson, ortopædkirurgiske patienter samt almen svækkelse, multisyge og kronikere.

I hjemmeplejen var det en af mine yndlingsopgaver at støtte borgerne med træning og hverdagsrehabilitering efter et sygdomsforløb. Det er en fantastisk oplevelse at få lov at hjælpe et andet menneske til at opnå sine mål og få en meningsfuld hverdag. Desværre tilbyder kommunen ofte kun træning til de mest basale ting.

Derfor tror jeg, at der efterhånden er flere borgere og deres pårørende, som ser værdien i at få privat hjælp til at opnå deres mål for en god hverdag med livskvalitet og trivsel.

Det vil jeg elske at bidrage til, for jeg mener, at borgerne og deres pårørende fortjener bedre!

Derfor har jeg stiftet MB ergonomi

Jeg holder mig naturligvis altid orienteret om den nyeste faglige viden indenfor såvel arbejdsmiljø som træning. Dette afspejles i min praksis, så du altid vil opleve at få det mest hensigtsmæssige forløb, når du vælger MB ergonomi.

Privat bor jeg i Bredballe ved Vejle. Jeg er gift og har to voksne børn, som nu er flyttet hjemmefra.
Jeg danser Swing og Rock´n roll, standard og latin sammen med min mand.
Jeg elsker at arbejde i haven og tilbyder også at designe din have på www.bergshavedesign.dk

Når jeg ikke arbejder med ergonomi eller i haven, slapper jeg af med familien, en gåtur i skoven, en god bog, TV eller en lur på sofaen.