For private

Træning og støtte i hjemmet

Efter udskrivelse fra sygehus, sygdom i hjemmet, når kræfterne bliver mindre eller hvis du har en syg ægtefælle, kan det være svært at opretholde den hverdag, du kunne ønske dig.

Når kommunen ikke kan tilbyde mere genoptræning, kan jeg hjælper dig i dit hjem med målrettet træning og støtte til at opnå dine personlig mål.

På den måde kan du igen mestre de færdigheder, der kræves for at kunne klare dagligdagens aktiviteter og blive (mere) selvhjulpen og få bedre trivsel og livskvalitet. Altså den bedste udgave af dig selv.
Det kan f.eks. være at klare en bestemt aktivitet, lave mad, gå tur med hunden, ordne haven eller noget helt andet.

Sådan kan jeg hjælpe dig

Jeg er som ergoterapeut vant til at hjælpe mennesker med forskellige problemstillinger. Jeg har et bredt kendskab til forskellige sygdomme og ved, hvad det betyder for dig og din familie. Selvom det til tider kan virke uoverskueligt at komme tilbage, ved jeg, at den rette træning, de rette hjælpemidler og energibesparende metoder kan gøre underværker for dig.

 Jeg har hjulpet mange borgere, som er udskrevet fra sygehus efter sygdom eller operation, med at komme hjem, finde sig til rette i en ny hverdag med fysiske begrænsninger og derpå gradvist træne sig op til den bedst mulige hverdag.

Sådan foregår det

Hjælpen foregår i dit hjem og nærområde, hvor det giver allermest mening. Det er vigtigt at træne i dine vante omgivelser, så der er størst mulig overføringsværdi.

Vi tager udgangspunkt i lige præcis dine ønsker og behov.

I en samtale med dig og evt. dine pårørende, sætter jeg mig grundigt ind i din situation og dine mål for fremtiden. Det er vigtigt at finde ind til din motivation og kernen af problemet.

Sammen laver vi delmål og slutmål.
Jeg tilrettelægger en målrettet indsats, som tager hensyn til dine ressourcer og nærmeste udviklingszone.

Jeg er god til at se de ressourcer, som du måske ikke selv ved, at du har.

Jeg kan også finde på at presse dig en smule, når jeg ved, at du kan mere, end du selv tror.

Ved at have tydelige aftaler og bryde tingene op i mindre delmål sikrer vi sammen, at vi hele tiden er på vej mod det endelige mål.

Kontakt mig her og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig til en bedre hverdag.

Videoer

Ergoterapeutforeningen har lavet en lille video, som på bedste vis fortæller, hvad jeg kan hjælpe dig med. https://www.etf.dk/vi-goer-din-hverdag-mulig

Har du brug for hjælp til at gøre haven mere vedligeholdelsesfri? Så se også min hjemmeside for haveplanlægning. Jeg hjælper gerne med at planlægge den perfekte have for dig. www.Bergshavedesign.dk